Empresa de mecanitzats a Barcelona | Mecanitzat industrial

Mecanitzat general

Mecanitzat general

Mecanitzem tot tipus de peces i motlles

Especial automoció

Especial automoció

Estem especialitzats en el sector de l'automoció

Reparacions

Reparacions

Reparem tot tipus de motlles i termoconformats

Servei d'enviament

Servei d'enviament

Realitzem enviaments nacionals i internacionals. Consulti'ns

Empresa de mecanitzats a Martorelles, Barcelona

Benvinguts a la pàgina web de TALLERS MALATS
99022_122376_mecanizados_barcelona.jpg

A TALLERS MALATS, S.L ens dediquem, en exclusiva, al mecanitzat en general de tot tipus de peces i materials, com a acers, aluminis, plàstics tècnics i pasta màster, entre uns altres. A més, també tenim gran experiència en reparacions i modificacions de matrius per a l'automoció, models de termoconformat i motlles d'injecció d'alumini, així com en la fabricació d'útils de control, útils de soldadura i prototips per a estampació (incloent l'estampació de petites sèries).

A la nostra empresa de mecanitzats a Barcelona ens mantenim a l'última en el que a maquinària i medis tècnics es refereix (disposem de l'última versió de programació de CAD-CAM Tebis) i comptem amb una plantilla de professionals amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Mecanitzats per a la indústria de l'automoció

99022_122379_20130605_102154.jpg

A pesar que realitzem mecanitzats en general, a TALLERS MALATS estem especialitzats en el sector de l'automoció, amb treballs variats de motlles i matrius. Treballem, principalment per al sector de la indústria i empreses amb seu a Catalunya, encara que també desenvolupem projectes per a empreses en l'àmbit nacional o europeu. Ens encarreguem personalment del transport de la peça si la seva empresa es troba propera a la nostra, si no realitzem l'enviament a través d'empresa de missatgeria.

Si desitja ampliar informació sobre els nostres serveis o volen sol·licitar un pressupost previ, poden posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 570 92 37 o a través de correu electrònic: tallersmalats@gmail.com.